Luka Modrić javno iskazao zahvalnost čovjeku zbog kojega ostaje u Real Madridu

Nedjelja, 26. svibnja 2024. 11:21 Napisao/la  SC
Luka Modrić javno iskazao zahvalnost čovjeku zbog kojega ostaje u Real Madridu

Toni Kroos se u subotu navečer oprostio od Santiago Bernabéua, njemački veznjak u 34-godini odlučio je završiti karijeru i prepustiti mjesto nekom mlađem.

Vrijeme čini svoje, u prirodnom procesu Real Madrid kontinuirano održava ravnotežu na najvišoj razini, svake sezone polako mijenja strukturu momčadi, iduće sezone dres Real Madrida odjenut će Kylian Mbappe.

Jedino Luka Modrić prkosi vremenu, u 38. godini igra na nevjerojatnoj razini.

Modrićev kontinuitet većim dijelom sezone nije izgledao održivo, a onda je hrvatski veznjak u završnici sezone prevazišao frustracije zbog toga što više nije standardni prvotimac, prihvatio je realnost i počeo igrati na zapanjujuće visokoj razini s obzirom na dob.

Carlo Ancelotti rekao je Florentinu Perezu da bi volio zadržati barem jednog od dvojice veterana koji personificiraju najveće uspjehe u zadnjem desetljeću, Kroos je odlukom da prestaje igrati olakšao izbor.

Na kraju sezone Modrić je na društvenim mrežama treneru napisao: Hvala ti, Carlo!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.