OČEKIVANA ODLUKA

Kylian Mbappé objavio da odlazi

Petak, 10. svibnja 2024. 20:25 Napisao/la  SC

Mbappe se oprostio od PSG-a

Kylian Mbappé  objavio da odlazi

Sada je službeno, Kylian Mbappé uskoro postaje igrač Real Madrida.

Mbappe je na društvenim mrežama objavio video u kojemu se oprostio od Pariza (pogledajte  OVDJE):

- Imam vam nešto za reći. Uvijek sam govorio da ću vam se obratiti kada budem nešto imao za reći. Želim svima reći da je ovo moja zadnja godina u PSG-u. Neću produžiti ugovor, avantura je došla do kraja... U nedjelju ću odigrati zadnju utakmicu na Parku prinčeva. To će biti utakmica prepuna emocija, jer sam već godinama tu i čast mi je bila biti dio najvećeg francuskog kluba, kazao je Mbappe između ostalog.

Kao što se očekivalo, Mbappe je objavio da odlazi nakon što je PSG ispao iz Lige prvaka.

Vodstvo Lique 1 odmah je reagiralo objavom: Hvala ti na svemu!

Ove godne jedino Real Madrid nije reagirao ni jednom naznakom da bi Mbappe iduće sezone trebao pojačati momčad najvećega kluba na svijetu.

Florentino Perez strogo poštuje protokole Real Madrida, predsjednik je prošle sezone rekao da više neće ni jednom spomenuti Mbappea sve dok najbolji napadač današnjice ne potpiše ugovor.

Početkom ove godine Real Madrid poslao je Mbappeu ultimativni prijedlog ugovora pod radnim naslovom: Uzmi ili ostavi!

Jasno da je Mbappe pristao postati igrač ponajbolje momčadi na svijetu, iduće sezone prevodit će napad Real Madrida zajedno s Vinicusom Juniorom.

Zanimljivo, Mbappe nije htio odgovoriti na pitanje hoće li navijati za Real Madrid u utakmici protiv Bayerna.

Sada je jasno za koga će navijati u finalu Lige prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.