RB Leipzig prodaje Danija Olma nakon isteka roka za fiksnu odštetu

Nedjelja, 21. srpnja 2024. 15:22 Napisao/la  SC
Dani Olmo
Dani Olmo

Dani Olmo i dalje je na prodaju po istoj cijeni iako je istekao rok do kojega je vrijedila fiksna cijena otkupa ugovora.

Do 20. srpnja Olmo je mogao otići da je neki klub platio 60 mil. eura, sada više nigdje ne može otići bez suglasnosti RB Leipziga.

Njemački mediji ističu da RB Leipzig pristaje prodati Olma za 60 mil. eura nakon isteka roka, što znači da se za Barcelonu ništa nije promijenilo.

Poznato je da Olmo želi natrag u Barcelonu, koja bi rado dovela nekadašnjega igrača Dinama kada bi imala dovoljno novca.

Barcelona i Olmo nadaju se da će RB Leipzig smanjiti cijenu dok katalunjski klub pokušava zatvoriti transfer tako da ne prekrši stroga financijska pravila poslovanja koje je nametnula LaLiga.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.