Zlatko Dalić: Drugačija je situacija nego prije četiri godine, mi smo sada meta

Srijeda, 23. studenog 2022. 15:16 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić: Drugačija je situacija nego prije četiri godine, mi smo sada meta

Hrvatska je odigrala utamicu bez pogodaka protiv Maroka:

- Teška utakmica. To smo i očekivali. Protivnik je bio kompaktan i stajao je u bloku. Opasni su Marokanci u kontra napadu. Imali smo kod većine igrača podignutu ručnu. Premalo je bilo dubine, okomitih lopti, a stvorene prilike nismo iskoristi. Nedostajalo je više odlučnosti, u uvodu će izbornik, kazao je Dalić:

- Odlučili smo se za Lovrena zbog iskustva. Trebalo nam je iskustvo otraga. Nikola se, nažalost, ozlijedio. Šteta što nije zabio gol iz one šanse. Bilo je teško. Mogu malo zamjeriti što nije bilo više odlučnosti i okomitosti, a falilo je i hrabrosti. Drugačija je situacija nego prije četiri godine. Mi smo sada meta svima. Idemo dalje, nemamo za čime žaliti, zaključio je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.