Andrej Kramarić: Nakon ovih čudesnih godina možda je normalno da dođe kriza

Subota, 25. studenog 2023. 13:50 Napisao/la  SC
Andrej Kramarić
Andrej Kramarić

Andrej Kramarić ovako je prokomentirao spekulacije da budućnost hrvatskog nogometa nije baš blistava ako je suditi prema kvaliteti mlađeuzrasnih selekcija:

- Ne mogu konkretno reći jer ne pratim dovoljno sve što se događa u našem nogometu po pitanju razvoja igrača, ali čujem da bi moglo biti problema. Ne znam hoće li se ponovno pojaviti jedan Modrić ili netko drugi... Nakon svih ovih čudesnih godina možda je normalna putanja da dođe kriza. Ako je tako u Njemačkoj i drugim velikim državama, neće čuditi bude li u Hrvatskoj. Ne bi bilo lijepo da se to dogodi, ali s obzirom na broj stanovnika i zakon velikih brojeva, ne isključujem da bude neka krizica. No, teško mi je reći jer ne poznajem mlade igrače, niti sustav, kazao je Kramarić za SN.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.