Hrvatska - Turska: Ulaznice puštene u prodaju u 15:28 sati, prodane do 15:36 sati

Utorak, 03. listopada 2023. 18:34 Napisao/la  SC

Kapacitet Opus Arene premali za sve koji su željeli gledati kvalifikacijsku utakmicu hrvatske reprezentacije

Hrvatska - Turska: Ulaznice  puštene u prodaju u 15:28 sati, prodane do 15:36 sati

HNS je objavio vijest koja ulazi u povijest prodaje ulaznica za utakmice reprezentacije:

- Prema očekivanjima, interes za utakmicu Hrvatska - Turska višestruko je nadmašio kapacitet stadiona Opus Arena (koji je 13.000 gledatelja za ovu utakmicu) te su sve dostupne ulaznice prodane u razdoblju od 15:28, kada je krenula prodaja, do 15:36. U prodaji su bile ulaznice za sve četiri tribine, s time da je pet posto kapaciteta rezervirano za navijače turske reprezentacije. Ovisno o eventualno neiskorištenim (neplaćenim), a rezerviranim ulaznicama, moguće je da se narednih dana u sustavu za prodaju ulaznica pojavi još poneka ulaznica, no u svakom slučaju već sada znamo da nas protiv Turske čeka pun stadion. Koliko nas raduje takav interes navijača, istina je da je kapacitet Opus Arene premali za sve koji su ovom prigodom poželjeli gledati Vatrene. Stoga je i donesena odluka da se najvjernijim navijačima, njih 1.000 s najviše utakmica u posljednjih pet godina, omogući kupnja ulaznica u pretprodaji, pri čemu je većina to pravo i iskoristila, objavio je HNS.

Ulaznicu su puštene u prodaju odmah nakon što je UEFA donijela odluku da će HNS kazniti uvjetnom kaznom zbog ustaške zastave na Rujevici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.