Izvršni odbor HNS-a jednoglasno prihvatio izvještaj Zlatka Dalića

Ponedjeljak, 23. listopada 2023. 14:30 Napisao/la  SC
Izvršni odbor HNS-a jednoglasno prihvatio izvještaj Zlatka Dalića

HNS je objavio sljedeću vijest:

Uoči 3. Sabora hrvatskog nogometa, u Vodicama je održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Uz članove Izvršnog odbora, na sjednici su sudjelovali i tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa te izbornik Zlatko Dalić, koji je podnio izvještaj o dosadašnjem dijelu kvalifikacija za EURO 2024., nakon neuspješnog listopadskog ciklusa. Izbornik je dao generalni pogled na prethodnu akciju reprezentacije, bez pojedinačnog izdvajanja bilo kojeg igrača, a njegov izvještaj jednoglasno je prihvaćen od strane Izvršnog odbora.

IO je također usvojio novi Pravilnik o licenciranju klubova, koji stupa na snagu od sljedeće natjecateljske godine.

U Vodicama se u ponedjeljak i utorak održava 3. Sabor hrvatskog nogometa, na kojem će uz članove Izvršnog odbora i predstavnike županijskih saveza sudjelovati predstavnici klubova prva tri stupnja natjecanja u muškom nogometu te najvišeg stupnja natjecanja u ženskom nogometu i futsalu, stoji u obavijesti.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.