DEJAN LOVREN

Obitelj i ja dobivali smo prijetnje smrću!

Četvrtak, 10. lipnja 2021. 20:45 Napisao/la  SC

To je zaista bilo uznemirujuće!

Lovren i Kane
Lovren i Kane

Hrvatska i Engleska u nedjelju (15) na Wembleyju igraju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu, za najavu utakmice Sky Sport zamolio je Dejana Lovrena, nekadašnjeg stopera Liverpoola.

- Engleska ima nevjerojatno talentiranu momčad. Kada pogledate te igrače i kako oni igraju u ovim trenucima... to je poprilično zastrašujuće. Ali, ne smijete zaboraviti da Hrvatska isto tako ima velike igrače koji su u sjajnoj formi. Mislim da je ovo bila za sve nas najbolja sezona, osvojili smo puno trofeja u svojim klubovima, rekao je Lovren i Hrvatskoj dodijelio ulogu "dark horsea" koji može igrati finale:

- Naravno da može jer već znamo kako je to otići do finala, do samoga kraja, a znamo i što nam sve treba da bi se nadmetali s najboljim momčadima. Promijenili smo puno igrača u posljednje dvije-tri godine, ali mislim da ove mlađe generacije razumiju da bez napornog rada i borbe za nacionalnu momčad nećete postići puno toga, naglašava Lovren.

Engleska sportska javnost Lovrena pamti kao igrača Liverpoola koji je na društvenim mrežama trpio mobing:

- Moja obitelj i ja dobivali smo prijetnje smrću i to je bilo zaista uznemirujuće. A kada samo pogledate tko je to pisao, to su bila djeca od 14, 15 godina. Definitivno bi za takve stvari trebala postojati kazna. Sve počinje u školi. Ako to tamo ne naučite, ako ne razumijete što točno pišete, onda ne znate možete li povrijediti nečije osjećaje ili nekoga dovesti u opasnu poziciju. Danas se to pogotovo događa s rasizmom. To jednostavno nije u redu i to treba zaustaviti, smatra Lovren.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.