ŽELJKO SOPIĆ

Nadam se da će Pjaca uskoro ući u formu

Subota, 16. rujna 2023. 22:50 Napisao/la  SC
Željko Sopić
Željko Sopić

Željko Sopić nije protiv Osijeka ostvario prvu pobjedu na klupi Rijeke:

- Stalno se povlači ta prva pobjeda! Mi smo pobijedili Lille u 90 minuta čime smo osvojili bodove, što je sada nevažno. Mislim da smo gospodarili terenom od prve minute, nažalost realizacija šansi je bila takva kakva je bila. Kada ne zabiješ iz toliko šansi, uvuče se nemir, dobili smo pogodak nakon nesmotrenosti, odigrali smo utakmicu na visokom nivou i zasluženo smo pobijedili. Kada smo se pripremali za utakmicu, znali smo da moramo biti strpljivi, nikada ne možeš biti siguran da će zabiti gol. Sviđa mi se da smo u drugom poluvremenu izašli samouvjereno, nismo Osijeku dali šanse, zaluženo smo pobijedili, kaže Sopić.

Utakmicu je obilježio Marko Pjaca dvama pogocima:

- Nadam se da će Pjaca uskoro ući u formu, on je šezdeset, sedamdeset posto spreman. U Rijeci vlada totalno ludilo, znali da će biti ekstra pojačanje za Rijeku što je danas pokazao. Nije mu lako, nije dugo igrao, u ovom mini-ciklusu pokušali smo mu dati što više minuta, super je iskoristio utakmicu protiv Domžala i juniora. Nakon utakmice protiv Domžala opredijelio sam se za napadačku formaciju, ima određnih manjkavosti u fazi obrane zbog toga, ali uz ovakvu publiku je sve lakše, rekao je Sopić.

- Prije svega čestitao bih Rijeci na zasluženoj pobjedi. Loše smo ušli u utakmicu, imali smo premalo inspiriranih igrača u napadu, nedostajalo je kreativnosti. U ovakvoj atmosferi protiv ovakve Rijeke ne može očekivati pobjedu ako nisi raspoložen u igri prema naprijed. Dogodi se takav dan, nadam se da se više neće ponoviti. Do sada smo u svim utakmicama prema naprijed igrali jako dobro, dali smo dosta golova. Pregovaramo s jednim napadačem koji je slobodan, nadam se da ćemo ga dovesti, kazao je trener Osijeka Stjepan Tomas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.