Sergej Jakirović: Da mi je netko rekao da ćemo biti prvaci dva kola prije kraja, rekao bih mu da je lud!

Petak, 17. svibnja 2024. 15:35 Napisao/la  SC

Uoči utakmice protiv Slavena Belupa momčadi priključeni juniori, među njima je Jakirovićev sin

Sergej Jakirović
Sergej Jakirović Foto: GNKDinamo

Sergej Jakirović u najavi utakmice protiv Slavena Belupa ovako je rezmirao sezonu u HNL-u:

- Jako sam zadovoljan, napravili smo fantastičan posao. Bilo smo pod ogromnim pritiskom, tek u 32.kolu došli na prvo mjesto, pobijedili na Rujevici i uspjeli ga sačuvati. Da mi je netko rekao da ćemo biti prvaci dva kola prije kraja, rekao bih mu da je lud! S obzirom na sve što se događalo, dečki su napravili sjajan posao. Uspjeli smo u glavnom cilju, sve ostalo je apsolutni bonus, kazao je Jakirović.

Uoči utakmice protiv Slavena Belupa momčadi su priključeni juniori:

- Priključili smo sedam juniora u dogovoru sa sportskim sektorom, da osjete kako je biti dio prve momčadi. Neki će debitirati, napravit ću sve da ih sve provučem kroz ove dvije utakmice, da osjete čar seniorskog nogometa. Žao mi je što nemamo još igrača, jer su otišli na Euro U-17, ali to je za nas velika čast da brane boje reprezentacije, kazao je trener Dinama.

Među priključenim juniorima nalazi se Jakirovićev sin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.