PRIOPĆENJE NK RUDEŠ

Borimo se za poštenje u hrvatskom nogometu

Subota, 16. rujna 2023. 14:13 Napisao/la  SC

Apelliramo da svi budu ravnopravni

Borimo se za poštenje u hrvatskom nogometu
Foto: NK Rudeš/Facebook/SportNews.hr

Nakon poraza od Lokomotive (1:0) iz NK Rudeša oglasili su se priopćenjem:

"Nije nam želja omalovažiti pobjedu Lokomotive, ali svakako želimo ukazati na činjenicu da smo ponovno oštećeni. Naime, u 38. minuti dvoboja, kada je suparnička momčad bila u napadu, i nakon benignog kontakta našeg stopera Aboubacara i Bulatovića, sudac Zdenko Lovrić dosudio je prekršaj, kojeg je potom u pogodak pretvorio Indrit Tuci. Evidentno je da taj kontakt nije zaslužio sudačku reakciju, ali eto dogodio se. Na našu štetu. 

Iako je klub u teškoj situaciji, mislimo na bodovno stanje i položaj na tablici, ovakvo 'iživljavanje' je nekorektno i moramo reagirati. Jer ulaskom u društvo najboljih očekivali smo da ćemo imati ravnopravan status.

Nažalost, slična se situacija još u utakmici protiv Osijeka, u drugom kolu, kada smo primili gol za 3:1, a tada smo dobili odgovor kako mnogi stadioni nemaju dovoljno kamera koji bi sucima u VAR sobi olakšali posao. Drugim riječima, odnosno pitamo se, zar klubovi trebaju kupovati kamere? Ovo dakle nije izoliran slučaj, a ako se HNS već toliko hvali sudačkim odlukama, molimo i apeliramo da svi budemo ravnopravni. Mali jesmo, na dnu smo tablice, ali borimo se. I borit ćemo se za poštenje u nogometu. Naravno, i čestitati suparniku, ako nas zasluženo pobijedi", stoji u priopćenju NK Rudeš.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.