Nutricionistica Hajduka suspendirana zbog fizičkog nasrtaja na glavnog suca

Srijeda, 15. svibnja 2024. 15:39 Napisao/la  SC
Dragana Sekulić Olujić
Dragana Sekulić Olujić Foto: lidermedia.hr

Na službenoj stranici Prve HNL objavljena je sljedeća obavijest:

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 27. i 34. kola.

Gđa. Dragana Sekulić Olujić, nutricionist HNK Hajduk, na utakmici 27. kola Hajduk - Lokomotiva prijavljena je od strane delegata i suca jer je u poluvremenu utakmice u tunelu koji vodi od terena za igru do službenih prostorija gurnula rukama u prsa glavnog suca utakmice, g. Igora Pajača. Na temelju navedenog, počinila je prekršaj iz članka 52.st.1.toč.b. Disciplinskog pravilnika, te joj se izriče kazna zabrane obavljanja funkcije u trajanju od 3 (tri) utakmice koja obuhvaća zabranu ulaska u svlačionice i pripadajuće službene prostorije te pristup klupi za rezervne igrače prilikom odigravanja prvenstvenih ili kup utakmica, odnosno novčana kazna u iznosu od 1.000 eura, stoji u obavijesti.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.