BRUNO MARIĆ

Karoglan je licemjer, huškač i populist

Nedjelja, 13. studenog 2022. 21:47 Napisao/la  SC

Šef sudaca komentirao izjavu trenera Hajduka

Bruno Marić
Bruno Marić

Bruno Marić, predsjednik sudačke komisije HNS-a, gostovao je u emisiji MaxSporta posvećenoj jesenskoj polusezoni i očekivano je najviše govorio o utakmici između Slaven Belupa i Hajduka.

- Nadam se da će huligan, divljak i navijački terorist odgovarati najstrože i najžešće. Da to bude poruka klubovima da izbace ovakve navijače jer to nisu navijači, nego huligani, rekao je Marić o napadu na pomoćnog suca, dodavši da nije jednostavno prekinuti utakmicu.

- Onaj tko je bacio stolicu je žestoko napao Hajduk, Slaven, sve klubove, cijelo društvo i cijelu državu, dodao je Marić, koji se osvrnuo i na izjave trenera Hajduka Mislava Karoglana, koji je suđenje na hrvatskim travnjacima usporedio sa suđenjem u bivšoj Jugoslaviji.

- Gospodin Karoglan je 82 godište, on nema pojma kako se sudilo u Jugoslaviji. To samo govori o njemu. Nije mu bilo suđenje kao u bivšoj državi kad je taj isti sudac donio pogrešnu odluku u njegovu korist protiv Varaždina. To je licemjerstvo, huškanje, populističke izjave u kojima traži alibi za svoj neuspjeh. Ali neće mu to uspjeti, nisu ljudi ludi, zaključio je Marić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.