DA UEFA NIJE PROMIJENILA PRAVILO

Rijeka bi igrala protiv manje vrijednoj momčadi od Opatije!

Četvrtak, 15. srpnja 2021. 22:54 Napisao/la  SC

Gzira United  eliminirala momčad Saint Julije tek nakon izvođenja jedanaesteraca (6:5-11m) u uzvratnoj utakmici 1. pretkola

Rijeka bi igrala protiv  manje vrijednoj momčadi od Opatije!

Rijeka će u 2. pretkolu Konferencijske lige očekivano igrati protiv Gzire United, koja je neočekivano eliminirala momčad Saint Julije tek nakon izvođenja jedanaesteraca (6:5-11m) u uzvratnoj utakmici 1. pretkola.

Prva utakmicu u Andori završila je bez pogodaka, uzvratna utakmica odigrana na Centenary stadionu završila je 1:1.

Gosti su poveli pogotkom Gomisa (21), izjednačio je Mentz (52).

Gzira United je uspjela ostvariti plasman u 2. pretkolo nakon što su sva petorica igrača postali strijelcima u seriji jedanaesteraca, Nimaniju je vratar Gzire obranio udarac.

O snazi protivnika Rijeke u 2. pretkolu dovoljno je napomenuti sljedeće: da UEFA ove sezone nije ukinula pravilo o prednosti pogotka u gostima, Rijeka bi u 2. pretkolu igrala protiv momčadi koja vrijedi manje od momčadi Opatije!

Prema transfermarktu Gzira United ima momčad vrijednu 3,39 mil eura, dok momčad Saint Julije vrijedi 1,87 mil. eura.

Nakon Rijeke (21,53 mil. eura) najskuplju momčad u županiji ima Opatija.

Momčad koju je sastavio Zoran Bogolin prema transfermarktu vrijedi (2,71 mil. eura) oko pola milijuna eura manje od protivnika Rijeke u 2. pretkolu ili skoro milijun eura više  od momčadi iz Andore

Postave u uzvratnoj utakmici




Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.