ZDRAVKO MAMIĆ

Luka Modrić nema hrabrosti

Ponedjeljak, 20. lipnja 2022. 13:37 Napisao/la  SC

Znam da me ti dečki poštuju, ali boje se

Zdravko Mamić
Zdravko Mamić

Zdravko Mamić održao je presicu na kojoj se u svom stilu verbalno obračunavao sa hrvatskim pravosuđem, ali nije zaboravio ni Luku Modrića:

- Ja sam ga uzeo u Dinamo kao izbjeglicu, nikad u životu nisam dobio ulaznicu ili dres od njega. Ali ta veličina nema hrabrosti da sazove ovakvu presicu i kaže: 'Pa, bando jedna, ja znam da Mamić nije ništa ukrao!. Ja sam podizao Modrića na noge i doveo ga na ovu razinu. Ja sam otišao po Kovačića u Linz i doveo ga u Dinamo, ja sam iz Dragovoljca doveo Brozovića. Danas njih trojica pronose slavu diljem svijeta, a ni jedan se ne usudi reći lijepu riječ za mene jer bi bili zgaženi. Ja znam da me ti dečki vole i poštuju, ali boje se, kazao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.