IZBORNA UTRKA

Velimir Zajec kandidat za predsjednika

Četvrtak, 08. veljače 2024. 08:33 Napisao/la  SC

Modra legenda predstavlja Dinomovo proljeće

Velimir Zajec
Velimir Zajec

Velimir Zajec kandidat je za predsjednika Dinama.

Uoči izbora (2. ožujka) Zajec se pojavio kao nositelj kandidacijske liste Dinamovo proljeće, klupska legenda ima ambicije preuzeti vođenje reformiranog kluba.

Na društvenim mrežama liste Dinamovo proljeće, objavljeno je video obraćanje Velimira Zajeca u kojem kaže: 

"Pozdrav svima, ja sam Velimir Zajec i predvodit ću još jedno Dinamovo proljeće. Sretan sam što se okupila mlađa ekipa s respektbilnim poslovnim karijerama s idejom da pomognu Dinamu. O nogometu znam nešto malo više od njih i zato sam tu da se primimo posla, ojačamo školu nogometa, učvrstimo prvu momčad i podignemo cijeli naš Dinamo na još veću razinu! Vjerujem da zajedno osvajamo izbore! Bit ću spreman odgovoriti na sva pitanja vrlo brzo, a vidim da su se u odgovaranju na mnoga pitanja dečki već primili posla. Vidimo se uskoro u Zagrebu, a u međuvremenu vas sve pozivam da se učlanite u Dinamo. Živio naš Dinamo!" 

Zajec je jedan od najboljih igrača Dinama svih vremena, nakon igračke karijere obnašao je u klubu nekoliko funkcija, pretežito se bavio sportskom politikom.

Prema novom ustroju nova skupština Dinama imat će 60 članova, 35 članova bira aktualni saziv Izvršnog odbora, 25 članova biraju članovi kluba.

Osim Zajeca, kandidaturu za predsjednika podnio je Otto Barić, mlađi kao nositelj liste Dinamo iznad svih.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.