Turski mediji pronašli Josipu Brekalu novi klub, Zdravku Mamiću to se nikada ne bi dogodilo

Četvrtak, 11. siječnja 2024. 20:16 Napisao  I. V.

Navodni dogovor da će Brekalo doći besplatno na posudbu do kraja sezone otpočetka se doimao  neobičnim

Josip Brekalo
Josip Brekalo

Josip Brekalo ne ide u Dinamo što se tiče turskih medija!

Zapeli su pregovori između Fiorentine i Dinama, kao i obično zapelo je na novcu.

Navodni dogovor da će Brekalo doći besplatno na posudbu do kraja sezone otpočetka se doimao neobičnim, danas su besplatne posudbe rjeđe od snijega u primorju.

Sve ostalo navodno je bilo dogovoreno, od Brekalove plaće (750.000 eura godišnje) do mogućnosti otkupa ugovora za 2 mil. eura.

Kada se pojavila informacija da Fiorentina traži 600.000 eura za posudbu do kraja sezone, Dinamo je ispao iz kombinacija.

Zdravku Mamiću to se nikada ne bi dogodilo u transferu potencijalnog reprezentativca, koji bi u Dinamo izvjesno postao izgledni putnik za EP u Njemačkoj.

Time bi cijena relativno mladoga igrača kojega je Mamić 2016. godine prodao za 10 mil. eura Wolfsburgu, odmah višestruko skočila! U kontekstu takvog posla, za Mamića je 600.000 eura bio sitniš!

Odmah su se u talijanskim medijima pojavili drugi kupci (Salernitana) što znači da Fiorentina ni u jednom trenutku nije bila blizu dogovora s Dinamom, a onda je iz Turske stigla vijest da bi 25-godišnji Brekalo uskoro mogao odjenuti dres Bešiktaša.

Navodno je Brekalov menadžer Andy Bara otputovao u Istanbul, gdje dogovara detalje transfera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.