Romeo Jozak: Mamić mi je stajao iza leđa, sve je to izgledalo relativno lagano

Ponedjeljak, 12. veljače 2024. 11:16 Napisao/la  SC
Romeo Jozak
Romeo Jozak

Riječanin Romeo Jozak u razgovoru za klix.ba ovako je prokomentirao stanje u Dinamu, gdje se svojedobno afirmirao u radu s mlađim uzrastima.

- Ćinjenica je da se Dinamo nalazi u krizi, rekao bih u generalno kadrovskoj krizi i pod tim ne mislim samo u igračkoj nego i kadrovskoj krizi. Kadrovska kriza je u pitanju i znam o čemu govorim, ne bih želio govoriti o imenima jer u Dinamu ima puno dobrih ljudi. Dinamo je u kadrovskoj krizi na svim razinama, nije lagana situacija. U ono vrijeme Zdravko Mamić je bio gazda, ja sam imao sve posloženo, on mi je stajao iza leđa te je to izgledalo relativno lagano, bili smo jaki imidžom i u Savezu, medijski, politički i svakako, što sada nije slučaj. Stvorio se dojam da je to bilo lagano raditi, a to je sve samo ne lagano. Vjetar puše u prsa, ne u leđa, kao nikad dosad i nije se lagano s tim boriti, rekao je Jozak.

- Svaka povijest ima svoju valovitost. Manchester United je dugo harao, žario i palio, a sada ga dugi niz godina nema nigdje iako ima puno veće investicije od Dinama i puno veće budžete, sponzore i bazu navijača, pa se bori. Takvih primjera ima jako puno u povijesti. Dinamo ima svoju valovitost, a ja sam bio dinamovac i još uvijek jesam. Imao sam puno poziva da se vratim nazad, ali nikad ne reci nikad, ne znaš što će sutra biti i što će život donijeti. Ostavljam otvorena vrata, neću ih nikada zatvoriti, ne znam što će život donijeti, sad sam tu gdje jesam, vidim se ovdje još dugi niz godina, vidjet ćemo šta će dragi Bog reći, ali to je jedna takva ideja, rekao je Jozak, koji trenutačno obnaša dužnost tehničkog direktora u saudijskom savezu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.