Povijesni izbori, 13.025 članova Dinama u subotu bira skupštinare

Petak, 01. ožujka 2024. 21:49 Napisao/la  SC
Povijesni izbori, 13.025 članova Dinama u subotu bira skupštinare

GNK Dinamo objavio je sljedeću informaciju:

U subotu, 2. ožujka, održat će se povijesni izbori za Skupštinu GNK Dinamo, a u nastavku donosimo sve važne informacije.

Izbori počinju u 9 sati, a završavaju u 19 sati.

Moguće je online i fizičko glasovanje na stadionu Maksimir pod zapadnom tribinom u blizini fan shopa. Online glasovanje provodit će se OVDJE.

U slučaju da namjeravate glasovati fizički na stadionu Maksimir, obavezno sa sobom ponesite člansku iskaznicu iz 2023. ili 2024. godine i važeći osobni dokument.

Pravo glasa na izborima imati će svi punoljetni i poslovno sposobni članovi koji su imali aktivno članstvo u jednom trenutku u 2023. godini te su obnovili članstvo u 2024. godini zaključno s datumom 15. 02. 2024.

Navedeni uvjeti za glasovanje na izborima vrijede i za one članove koji se kandidiraju i glasaju u prvoj izbornoj jedinici kao i za članove Izvršnog odbora koji glasuju te članove koji se kandidiraju u drugoj izbornoj jedinici.

Pravo glasa na izborima ima 13.025 članova kluba, stoji u obavijesti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.