Dragutin Kamenski: Recite mi po čemu je razlika između njih i Zdravka Mamića?

Utorak, 05. ožujka 2024. 13:20 Napisao/la  SC
Dragutin Kamenski
Dragutin Kamenski

Dragutin Kamenski neočekivano je ispao s liste članova nove skupštine iako je do nedavno slovio čak i kao mogući kandidat za predsjednika Dinama.

Poznati gospodarstvenik dugo je godina u Dinamu, donedavno je bio član Izvršnog odbora na čelu s Mirkom Barišićem, koji je Kamenskog očito prekrižio na listi:

- Recite mi po čemu je razlika između njih i Zdravka Mamića? Njega prozivaju da je bio personifikacija svega lošega. Mamić je javno rekao da želi svoju Skupštinu kako bi vodio klub, a po čemu je ovo drugačije kad na takav način birate svoje ljude? Rekao bih da je to još gore, to je pravljenje budala od svih nas. Glumite festival demokracije, a istovremeno organizirate glasovanje šalabahterima. Što smo dobili, što je novo? I dalje imate kriterij poslušnosti i podobnosti, kaže Kamenski.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.