VELJKO MRŠIĆ OTIŠAO

Hrvatska ostala bez izbornika

Srijeda, 19. siječnja 2022. 10:20 Napisao/la  KS

Mršić postao trener košarkaša Rio Breogana

Veljko Mršić
Veljko Mršić

Veljko Mršić novi je trener španjolske momčadi Rio Breogan, što drugim riječima znači da je hrvatska košarkaška reprezentacija ostala bez izbornika.

Nakon neuspjeha na predolimpijskom turniru u Splitu Veljko Mršić ostao je izbornik reprezentacije, vodstvo HKS-a neuspjehu unatoč tada je pred Mršića postavilo samo jedan uvjet: da bude samo izbornik reprezentacije.

Mršić je pristao, napustio klupu Zadra, poveo Hrvatsku u novi kvalifikacijski ciklus, upisao dva poraza na startu i uoči važnih kvalifikacijskih windowsa ostavio reprezentaciju na cjedilu.

Rio Breogan je momčad iz sredine ljestvice španjolskog prvenstva, u kojoj veliki utjecaj ima Mršićev agent Miško Ražnatović.

Stojko Vranković, predsjednik HKS-a, i Dino Rađa, prvi čovjek Stručnog savjeta, Mršićevim su se odlaskom našli u velikim problemima, neće biti jednostavno u tako kratkom periodu pronaći novog izbornika reprezentacije koju najveća iskušenja u kvalifikacijama za SP tek očekuju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.