PODNIO OSTAVKU

Aco nema povjerenja u čelnike HKS-a

Petak, 28. travnja 2023. 11:48 Napisao/la  SC

 HKS iznenada ostao bez sportskog direktora

Aco nema povjerenja u čelnike HKS-a

HKS objavio je sljedeću vijest:

- G. Aleksandar Petrović je danas u prostorijama HKS-a dao ostavku na mjesto sportskog direktora na koje je izabran u rujnu prošle, 2022. godine. G. Petroviću zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i angažmanu te želimo sreću u daljnjem radu, stoji u obavijesti.

Petrović se javnosti obratio na društvenim mrežama:

- S obzirom da više nemam povjerenja u čelne ljude HKSa odlučio sam dati ostavku na mjesto sportskog direktora, napisao je Petrović na Twitteru.

Aco Petrović postao je sportski direktor HKS-a u rujnu prošle godine nakon što je savez raspustio stručnu komisiju na čelu s Dinom Rađom.

Petrović je preuzeo odgovornost za struku, dugo je tražio nasljednika izbornika Damira Mulaomerović, sam je sebe postavio za privremenom izbornika prije nego što je Upravni odbor HKS-a na njegov prijedlog Josipa Sesara imenovao novim izbornikom.

Odmah nakon toga Petrović je izgubio povjerenje u čelnike HKS-a, kao što je napisao.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.