Nikola Jokić postao MVP doigravanja na Zapadu, pogledajte potez utakmice

Utorak, 23. svibnja 2023. 09:49 Napisao/la  SC
Nikola Jokić postao MVP doigravanja na Zapadu, pogledajte potez utakmice

Nikola Jokić postao je MVP igrač doigravanja na Zapadu nakon to je centar Nuggetsa u četvrtoj utakmici (113:111) protiv Lakersa zabilježio 30 poena, 14 skokova i 13 asistencija čime je ostvario osmi triple-double u doigravanju.

Jokić je postao rekorder NBA, prestigao je Wilta Chamberlaina, koji je 1967. godine predvodio Philadelphia 76-erse do naslova sa sedam triple-doubleova.

Nekoliko puta Jokić je potezima utišao dvoranu u Los Angelesu, njegova trica preko LeBron Jamesa proglašena je potezom utakmice koji možete pogledati  OVDJE

Slavlje Strahinje i Nemanje Jokić, postalo je hit na društvenim mrežama nakon što su braća Nikole Jokića trenera Michaela Malonea zgrabili i bacili u zrak što možete vidjeti    OVDJE


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.