Real Madrid traži neviđene mjere sigurnosti za svoje košarkaše u Beogradu

Ponedjeljak, 01. svibnja 2023. 10:22 Napisao/la  SC
Real Madrid traži neviđene mjere sigurnosti za svoje košarkaše u Beogradu

Košarkaši Real Madrida u utorak u Beogradu igraju uzvrat polufinalne serije, nakon scena iz Madrida momčad za koju igra i hrvatski košarkaš Mario Hezonja traži neviđene sigurnosne mjere za svoje košarkaše.

Madriđani strahuju od odmazde domaćih navijača, pa su uoči dolaska u Beograd zatražili čitav niz mjera, od propuštanja na aerodromskom terminalu bez kontrole, a kako bi se izgbjegao mogući kontakt s navijačima i medijima, do dodatnih snaga sigurnosti iza svoje klupe.

Partizan je poveo 2:0 pobijedivši u obje madridske utakmice, druga utakmica ostat će zapamćena po tučnjavi obje momčadi, a koju je izazvao Llull divljačkim nasrtajem na Puntera u trenutku kada je utakmica već rezultatski bila riješena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.