Ulaznice za iduće izdanje WRC Croatia Rallyja puštene u prodaju

Srijeda, 20. prosinca 2023. 13:47 Napisao/la  SC
Ulaznice za iduće izdanje WRC Croatia Rallyja puštene u prodaju

Automobilistički spektakl WRC Croatia Rally vraća se iduće godine u novom izdanju, od 18. do 21. travnja, te još jednom dovodi najbolje svjetske timove i posade u Hrvatsku.

Preko 300 kilometara brzinskih ispita održat će se na specifičnom i izazovnom hrvatskom asfaltu kroz pet hrvatskih županija.

Od kada je postao dio Svjetskog rally prvenstva, WRC Croatia Rally konstantno ruši rekorde posjećenosti. Prošle godine događaj je premašio brojku od 400.000 posjetitelja.

Ulaznice za iduće izdanje WRC Croatia Rallyja su u prodaju puštene najranije do sad i već su dostupne u sklopu promotivne blagdanske akcije “Have yourself a rally little Christmas”.

- Jako smo sretni što smo ponovno domaćini WRC Croatia Rallyja, a u želji da razveselimo i naše najvjernije fanove i ljubitelje rallyja pripremili smo ovo specijalno blagdansko iznenađenje. I dalje ostajemo predani u tome da pružimo najbolje iskustvo svim ljubiteljima autosporta te nastavljamo raditi na tome da novo izdanje WRC Croatia Rallyja bude uzbudljivije od svih prethodnih, naglasio je Marin Frčko, dopredsjednik organizacijskog odbora.

WRC Croatia Rally 2024 počinje u četvrtak, 18. travnja, Shakedownom i Ceremonijalnim startom.

Sljedeći dan, osam brzinskih ispita će se održati u područjima Zagrebačke, Karlovačke i Primorsko-goranske županije.

Subota, 20. travnja, donosi još osam etapa u Zagrebačkoj i Karlovačkoj županiji.

Veliko finale je zakazano za nedjelju, 21. travnja, na poznatim lokacijama Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije, sa Ceremonijalnim ciljem u Zagrebu.

Posebne promotivne ulaznice “Have yourself a rally little Christmas” dostupne su online na: www.ulaznice.hr.

Više informacija o natjecanju dostupno je na www.rally-croatia.com.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.