Cirkus u ligama mladeži, utakmica prekinuta nakon što je fizioterapeut Orijenta otišao

Srijeda, 04. listopada 2023. 15:28 Napisao/la  SC
Cirkus u ligama mladeži, utakmica prekinuta nakon što je fizioterapeut Orijenta otišao

Nastavlja se cirkus u Ligama mladeži Središta Rijeka!

Osim što čak ni prvoligaški klubovi nemaju liceniranih trenera zbog novih zakonskih odredbi, drugoligaški klubovi nemaju ni fizoterapeuta bez kojih se utakmice ne smiju igrati.

Točnije, Orijent ima licenciranog fizioterapeuta koji je otišao s utakmice pionira zbog čega je ista prekinuta, disciplinski sudac Branko Ivetić pokrenuo je sljedeći disciplinski postupak:

Kolo: 5
Utakmica: Rijeka, 30.09.2023, Orijent - Lokomotiva

HNK Orijent
Temeljem članka 120. DP HNS-a, a u svezi članka 92. st. 10. DP HNS-a i članka 24. st. 2. al. 1. Propozicija predmetnog natjecanja prijavom povjerenika za natjecanje pokreće se disciplinski postupak protiv kluba, jer je licencirani fizioterapeut Valenčić Lucijan otišao sa utakmice. U 32. minuti utakmice povredio se igrač gostujuće momčadi kojem je bila potrebna pomoć fizioterapeuta a ona mu nije pružena. Iz razloga što na utakmici nije bilo medicinsko osoblje ona je prekinuta. Poziva se predstavnik kluba Antonić Aramis da se očituje o razlozima odlaska licenciranog fiziterapeuta kluba sa utakmice.

Valenčić Lucijan - fizoterapeut
Temeljem članka 120. DP HNS-a, a u svezi članka 92. st. 10. DP HNS-a i članka 24. st. 2. al. 1. prijavom povjerenika za natjecanje pokreće se disciplinski postupak protiv licenciranog fizioterapeuta Valenčić Lucijana jer je otišao sa utakmice. U 32. minuti utakmice povredio se igrač gostujuće momčadi kojem je bila potrebna pomoć fizioterapeuta a ona mu nije pružena. Iz tog razloga utakmica je prekinuta. Poziva se fizioterapeut Valenčić Lucijan da se očituje o razlozima odlaska sa utakmice.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.