Kup: Zamećanke poražene od Podravke, Riječanke pružile više nego solidan otpor

Četvrtak, 08. travnja 2021. 21:37 Napisao/la  SC
Rukometašice Zameta
Rukometašice Zameta

Četvrtfinale kupa rukometašica

ZAMET – PODRAVKA 29:37 (18:23)

Dvorana SRC Zamet. Bez gledatelja.

Suci: Robert Bernobić (Rijeka), Marijo Zečević (Zagreb)

ZAMET: Mrakovčić, Troskog, Bahtiri 1, Blažić 1, Krizmanić, K. Mikolić 8, Tabar 3, Pleša 5, I. Mikolić 8 (3), Nikolić, Pleše 1, Toskić, Stanić, Sabalić, Visković 2, Budić.

PODRAVKA VEGETA: Tucaković, Zadravec 2, Turk, Beganović 2, Karlovčan 2, Popović 1, Jandrašić 3 (1), Džono, Milosavljević 5, Mrđen 1, Franušić 5, Buljan 3, Ećimović, Škarić, Zrnić 4, Lamparini 9.

Isključenja: Zamet 6, Podravka Vegeta 8 minuta. Sedmerci: Zamet 3 (3), Podravka Vegeta 1 (1).

Rukometašice Zameta završile su svoj nastup u kupu, Riječanke su u četvrtfinalu poražene od Podravke Vegete, aktualne prvakinje u Rijeci su odradile formalnosti i izborile plasman u polufinale.

Budući da je ishod bio poznat i prije početka utakmice Riječankama za utjehu ostaje činjenica da su se protiv najjače hrvatske ekipe predstavile u sasvim solidnom svjetlu, da su odigrale dobru utakmicu još jednom pokazavši da su uz malo više sreće, naročito se to odnosi na prvi dio sezone, ove sezone definitivno mogle napraviti više.

Zamećanke su predvodile Katja i Iva Mikolić, obje su postigle po osam pogodaka, Lamparini Tsakalou sa devet golova bila je prvo ime gostujuće ekipe u kojoj je Djana Milosavljević, bivša Zamećanka i ponajbolja hrvatska rukometašica, postigla pet pogodaka.