Tin Brubnjak: Nije mi prioritet postati najbolji strijelac lige, rezultat momčadi u prvom je planu

Srijeda, 19. siječnja 2022. 21:49 Napisao/la  KS

Nemam nikakve planove. Ugovor ističe ove godine, ali ima još puno za igrati, nije još niti pola sezone završeno, kaže ponajbolji riječki vaterpolist

Tin Brubnjak
Tin Brubnjak Foto: VK Primorje EB/Faceboook

Vaterpolisti Primorja EB odradili su i drugi krug utakmica u A1 Regionalnoj ligi, nakon utakmica u Sisku Riječani su vodeća momčad lige sa osam pobjeda iz isto toliko nastupa.

- Zadovoljan sam. Naročito uzme li se u obzir da smo na turnir otišli bez velikog broja bolesnih igrača iz prve postave bila. Tri pobjede iz tri utakmice, maksimalan broj bodova. Ne možeš biti nezadovoljan nakon takvog učinka. Doduše, bilo je malo problema u igri, ali dečki su dali sve od sebe, kaže Tin Brubnjak, jedan od najboljih igrača u momčadi Igora Hinića ove sezone.

Primorje EB i Vojvodina jedine su neporažene momčadi, što jasno implicira da će se među njima voditi dvoboj za prvo mjesto.

- Vojvodina je dobra momčad. Igrali su dobre utakmice protiv Zvezde, dobro se drže u Srbiji. Ambicije? Naravno da je ambicija napasti prvo mjesto, ali vidjet ćemo što će se i kako dalje razvijati, nastavlja Brubnjak.

Brubnjak je vodeći strijelac lige, u osam odigranih utakmica postigao je 32 pogotka, točno četiri po utakmici.

- Zadovoljan sam. Doduše, nije u prvom planu postati prvi strijelac lige, ima tu još puno utakmica za odigrati. Lijepo je biti najbolji strijelac lige, ali ipak je rezultat momčadi u prvom planu.

Tin Brubnjak prošle je sezone igrama skrenuo pozornost na sebe, ove sezone posebice je došao do izražaja u mladoj riječkoj momčadi, postao je reprezentativac i još više postao zanimljiv bgatijim klubovima:

- Nemam nikakve planove. Ugovor ističe ove godine, ali ima još puno za igrati, nije još niti pola sezone završeno, zaključit će Tin Brubnjak.