Ivan Krapić: Ako treba bacati vodu s klupe, dodavati bočice, ja ću i to raditi!

Utorak, 02. siječnja 2024. 23:23 Napisao/la  SC
Ivan Krapić
Ivan Krapić

Ivan Krapić stoički je podnio odluku izbornika Ivice Tucka da neće igrati na EP-u, neobično je da donedavni kapetan reprezentacije ostaje uz momčad tijekom natjecanja iako neće igrati.:

- Rekao sam vam prije dvije godine: “Igrao minutu, dvije, 21 ili 31, meni je svejedno odnosno najbitnije mi je da Hrvatska pobjeđuje”. I dalje stojim kod toga i tako razmišljam. Ako treba sada bacati vodu s klupe, dodavati bočice, ja ću i to raditi. Za mene postoji puno načina na koji se može pridonijeti momčadi, jedan od tih je i ovaj. Nemam što prigovoriti bilo kome. Ni izborniku, niti ikome, na kraju krajeva ni sebi, jer sam dao cijelog sebe. Odluka je ovog puta bila ovakva, drugi put će biti možda drukčija i ništa, idemo dalje. Najbitnija je sada prva sljedeća utakmica, okrećemo se sebi prema Španjolskoj i to je jedini ispravan način za mene, kazao je riječki vaterpolist za SN.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.