IGOR HINIĆ

Dosta smo napravili, ali nismo još ništa napravili!

Nedjelja, 22. siječnja 2023. 18:31 Napisao/la  KS

Znali smo da će taj turnir biti najteži. Tamo će nas čekati utakmica protiv Valisa, to će biti utakmica za prvo mjesto. I za to se treba pripremiti, kaže trener primorjaša

Igor Hinić
Igor Hinić Foto: VK Primorje EB/Facebook

Vaterpolisti Primorja EB očekivano su uspješno odradili treći turnir A-1 Regionalne lige, Riječani su u Splitu upisali nove tri pobjede i sa savršenim skorom (8-0) očekuju nastavak regionalne sezone.

Nije tajna da su u riječkom klubu ulazak u Premijer ligu apostrofirali kao jedan od glavnih ciljeva, za sada po tom pitanju odrađuju sve kako je zacrtano.

- To nam je želja. U Splitu smo odradili dobar turnir, bilo je nekih grešaka, ali na njima ćemo poraditi. Generalno, bilo je super, ostvarili smo ono što smo željeli, upisali nove tri pobjede. Dosta smo napravili, ali nismo još ništa napravili. Čestitam momcima i idemo dalje.

Riječanima je u A-1 Regionalnoj ligi ostao još jedan turnir, za mjesec dana putuju u Beograd nakon čega će se znati hoće li iduće sezone zaigrati u elitnom razredu.

- Znali smo da će taj turnir biti najteži. Tamo će nas čekati utakmica protiv Valisa, to će biti utakmica za prvo mjesto. I za to se treba pripremiti, treba u toj utakmici dati sve što imamo i onda ćemo vidjeti što će biti, nastavlja Igor Hinić.

Prije Beograda valja odraditi i neke prvenstvene obaveze, što se prvenstva tiče i tu su Riječani u okviru zacrtanih ciljeva, na početku sezone želja je bila dohvatiti se četvrte pozicije i za sada su planovi ispunjeni.

- Čekaju nas sada utakmice protiv Jadrana i Juga u gostima, ali te utakmice neće utjecati na poredak na tablici. Sada nam je fokus na turnir u Beogradu, na to se moramo koncentrirati i u Beogradu moramo biti što bolji, zaključit će Hinić.