Lea Vukoja standardna članica najuspješnije hrvatske ekipe u 2023. godini

Četvrtak, 21. prosinca 2023. 09:51 Napisao/la  B. K.

Ženska karate reprezentacije osvojila ove godine srebro na Europskom i broncu na Svjetskom prvenstvu

Lea Vukoja standardna članica najuspješnije hrvatske ekipe u 2023. godini

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) priredio je završnu godišnju svečanost, Veliki dan hrvatskog sporta, s dodjelom nagrada najuspješnijim sportašicama, sportašima i trenerima za 2023. godinu.

Lea Vukoja iz Karate kluba Champion iz Rijeke članica je najuspješnije ženske ekipe, karate reprezentacije koja je osvojila srebro na Europskom i broncu na Svjetskom prvenstvu.

Srebro na Europskom prvenstvu osvojile su Lea Vukoja, Sadea Bećirović, Lucija Lesjak i Mia Greta Zorko, a svjetsku broncu osvojile su Lea Vukoja, Sadea Bećirović, Lucija Lesjak i Nikolina Golomboš, odnedavno članica Karate kluba TAD-Rijeka.

Ženska karate reprezentacija bila je najbolja i prošle godine, u 2022. godini naslov europskih prvakinja u Turskoj osvojile su u istom sastavu koji je osvojio serbro ove godine: Mia Greta Zorko, Sadea Bećirović, Lucija Lesjak i Lea Vukoja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.