Ana Jović osvojila zlato i broncu na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu

Ponedjeljak, 10. listopada 2022. 11:39 Napisao/la  B. K.
Ana Jović i  Branko Fibinger
Ana Jović i Branko Fibinger

Ana Jović, članica KBK Sušak, vratila se sa Wako svjetskog prvenstva u kickboxingu za dječake, kadete i juniore, koje se održalo u talijanskom Jesolu, s dvije medalje.

Mlada Kostrenjanka postala je svjetska prvakinja u kategoriji starijih kadetkinja light contact do 55kg, dok je u kategoriji starijih kadetkinja Point fighting do 55kg bila brončana!

Ana je najuspješnija sportašica Zajednice sportova PGŽ-a za 2021. godinu u kategoriji kadetkinja i tri godine zaredom najbolja sportašica Općine Kostrena u kategoriji sportašica do 18 godina.

Na prvenstvu su u pratnji trenera Branka Fibingera, osim Ane Jović nastupili i Anai Ražnjević, juniorka kick light do 60kg, Zoa Vivoda, juniorka light contact do 55kg, Matej Sarvaš, junior light contact do 63kg.

Svi su zaustavljeni u četvrtfinalu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.