Davorin Štetner: Tužno vrijeme za savez i hrvatski sport, ovo nije vrijeme za senzacionalizam

Nedjelja, 24. srpnja 2022. 14:26 Napisao/la  SC
Davorin Štetner
Davorin Štetner

Nakon tragične pogibije suca na Automotodromu Grobnik, na društvenim mrežama oglasio se predsjednik HAS-a Davorin Štetner:

- Iz dubine svoje duše izražavam najiskreniju sućut obitelji i bližnjima tragično preminulog našeg vrijednog sportskog dužnosnika. Od prvog trenutka strašne nesreće bio sam obaviješten o situaciji te sam u kontaktu sa svim nadležnim tijelima.
Molim sve medije te brojne privatne osobe i ostale subjekte koji kontaktiraju mene i dužnosnike saveza da se suzdrže od ikakvih komentara do službenih objava saveza i Automotodroma Grobnik. Istraga je u tijeku, a savez i ja osobno priopćit ćemo javnosti detalje nakon prikupljanja svih potrebnih informacija.
Ovo nije vrijeme za senzacionalizam, osobno sam molio da se ovakva situacija ne dogodi u mojemu mandatu, ali ovo je žalosni dokaz da je naš sport iako prekrasan i atraktivan zapravo i opasan sport. U kontaktu sam s najvišim tijelima FIA-e, Automotodroma Grobnik, Policije i nadležnih tijela te neću odgovarati na bilo kakve medijske upite do trenutka kada ćemo službeno izaći u javnost. Tužno vrijeme za savez i hrvatski sport
, napisao je Štetner.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.