MARIO TADEJEVIĆ

Igrači su svjesni da smo više izgubili dva, nego osvojili bod

Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022. 13:25 Napisao  I. V.

Poznavajući Milinovića, Dubrava sigurno neće igrati na nulu, što nama odgovara, kaže kapetan Orijenta 1919

Mario Tadejević (Orijent 1919)
Mario Tadejević (Orijent 1919) Foto: HNK Orijent 1919

Mario Tadejević odigrao je prvu utakmicu ove sezone na visokoj razini, osim što je postigao pogodak iz kaznenog udarca protiv Solina svoj dio posla u obrani odradio je kao što priliči ponajboljem stoperu lige.

Dojam je da je obrana Orijenta 1919 unatoč primljenom pogotku izgledala bolje od napada:

- Mislim da smo kontrolirali utakmicu, oni su imali nešto veći posjed, ali nisu stvorili opasniju šansu do 81. minute. Dobro smo stajali u obrani, jedan drugoga dobro zatvaramo, tako treba nastaviti. Solin je fizički dosta jaka momčad, nije bilo lako igrati. Kod primljenog gola izgubili smo loptu u sredinu, već smo se bili otvorili, promijenila se formacija, malo smo se pogubili, kaže Tadejević.

U napadu je dosta toga ostalo nedorečeno:

- Neki igrači koji su igrali tek su došli, odradili su dva, tri treninga. Moramo iskoristiti prilike i poluprilike koje imamo, nismo bili konkretni. Vjerujem da će se to popraviti kroz utakmice, dobro je da stvaramo prilike, ističe Tadejević.

U idućem kolu na Krimeju stiže Dubrava, koju vodi bivši trener Orijenta 1919 Damir Milinović:

- Atmosfera je u momčadi dobra, mislim da su igrači svjesni da smo više izgubili dva nego što smo osvojili jedan bod. Svjesni su da mogu i to je dobro, bili su razočarani nakon 1:1, željni su pobjeda. Poznavajući Milinovića, Dubrava sigurno neće igrati na nulu, što nama odgovara. Lakše je igrati kada se protivnik otvori, zaključuje Tadejević.

 

Standings provided by SofaScore