Jure Srzić: Znamo što nas očekuje, pokušat ćemo to maksimalno iskoristiti

Četvrtak, 18. kolovoza 2022. 12:07 Napisao/la  SC

Radili smo na igri u zadnjoj trećini terena i nadam se da će biti dobro protiv Dubrave, kao što je bilo na treninzima, kaže trener Orijenta 1919

Marinko Koljanin i Jure Srzić
Marinko Koljanin i Jure Srzić

Nogometaši Orijenta 1919 u subotu na Krimeji dočekuju Dubravu TIM Kabel.

Riječka momčad sezonu je otvorila domaćim remijem protiv Solina, uoči druge uzastopne domaće utakmice trener Jure Srzić zadovoljan je da su svi igrači zdravi i spremni.

- Gledali smo Dubravu kroz prošlu utakmicu i znamo što nas očekuje. Vidjeli smo neke dobre, ali i loše strane. Pokušat ćemo to maksimalno iskoristiti da iz ove utakmice izađemo s boljim ishodom nego iz prošle utakmice. Očigledno je da je Dubrava promjenila trenera i dosta igrača. I oni su u nekoj fazi uigravanja pa ćemo to pokušati i iskoristiti.

Rekli ste nakon Solina da je bilo dobri i malo manje dobrih stvari u vašoj igri. Koliko ste kroz tjedan uspjeli popraviti ono što nije bilo dobro?

- Zadovoljan sam energijom i angažmanom igrača u posljednjim treninzima i utakmici protiv Cresa. Radili smo na igri u zadnjoj trećini terena i nadam se da će biti dobro protiv Dubrave, kao što je bilo na treninzima.

Želite reći da je nephodno biti puno konkretniji u pred suparničkim golom?

- Da. Želimo li nešto više, moramo biti konkretniji.

Rezultati prvog kola potvrdili su pretpostavke da će liga biti izrazio natjecateljska i da možemo očekivati dosta utakmica kao što je bila ona vaša protiv Solina?

- Slažem se. Osim toga momčadi se još nisu posložile. Nema izrazitog favorita kada je riječ o momčadima koje će se boriti za viši rang.

Standings provided by SofaScore