POGLEDAJTE

Pijani sudac zasjenio utakmicu Karlovca i Rijeke CO

Subota, 23. listopada 2021. 23:20 Napisao/la  KS

Sudac je teturao uz igralište, nekontrolirano mahao zastavicom, trčkarao uz liniju, u jednom je trenutku tijekom drugog seta čak i pao

Pijani sudac zasjenio utakmicu Karlovca i Rijeke CO

Sramotni incident, što spada u red onih vjerovali ili ne, zbio se na utakmici 4. kola Superlige odbojkašica, odigranoj u subotu navečer u karlovačkoj dvorani Mladost.

Utakmica između odbojkašica Karlovca, novakinja u Superligi, i Rijeke CO, mlade i silno darovite ekipe, neće ostati zapamćena po odbojci – već po pijanom linijskom sucu.

Dakle, od početka utakmice, kojoj su oni najzagriženiji ljubitelji odbojke mogli svjedočiti uživo preko Youtube kanala Odbojkaškog kluba Karlovac, bilo je vidljivo da sudac ima problema, kako je utakmica odmicala vidjelo se i kakvih.

Teturao je uz igralište, nekontrolirano mahao zastavicom, trčkarao uz liniju, u jednom je trenutku tijekom drugog seta čak i pao, pa ušao u teren za igru nakon što se ipak uspio pridignuti.

Delegat Željko Grgas linijskog je suca iz dvorane ispratio nakon trećeg seta, tada je valjda svima postalo jasno što se zbiva.

Eh, sad, kako je moguće da delegat nije reagirao nakon prvog seta ili već sredinom drugog seta, kako mu je uopće bilo dopušteno suditi, netko je morao vidjeti, ako ne i osjetiti, što s linijskim sucem nije u redu, netko je morao reagirati ranije i onemogućiti mu ulazak na teren.

I zbog djevojaka, mada je bilo vidljivo da one na njega uopće ne obraćaju pažnju, i zbog odbojke, kojoj ovakvi ispadi sigurno ne mogu biti pozitivna reklama.

No, valjda se neće naći nitko tko će biti u stanju opravdavati potez ovog nepormišljenog mladića, za kojega je samo jedna sankcija primjerena – doživotno izbacivanje iz sudačke organizacije.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.