TAMARA POPIĆ Već tri vikenda nismo igrale, treba nam pobjeda protiv Splita

Petak, 16. listopada 2020. 17:27 Napisao/la  Kristian Sirotich

Splićanke imaju jako visok blok i moramo to nekako probati razbiti. Isto u mlada ekipa kao i mi, imaju kvalitetu, ali idemo ih pokušati pobijediti, kaže tehničarka Rijeke

Tamara Popić
Tamara Popić

Mlada ekipa odbojkašica Rijeke u subotu (19.30 sati) na Trsatu dočekuje Split u okviru 4. kola Superlige.

Riječanke s jednom od najmlađih ekipa u ligi vjeruju da mogu do prve pobjede protiv također jedne od najmlađih ekipa u ligi.

Riječanke su do sada upisale tri poraza, Splićanke iz isto toliko utakmica imaju jednu pobjedu.

- Splićanke imaju jako visok blok i moramo to nekako probati razbiti. Isto u mlada ekipa kao i mi, imaju kvalitetu, ali idemo ih pokušati pobijediti. Doduše, malo nam je ritam razbijen, već tri vikenda nismo igrale, trebat će se vratiti u natjecanje. Kažem, nadam se pobjedi, treba nam uspjeh da nas sve zajedno malo pogura, a odmah će i atmosfera biti bolja, reći će Tamara Popić, tehničarka ekipe, koja je ove sezone od Ane Mioč, koja je otišla u Kaštela, preuzela kapetansku vrpcu.

Tamara Popić nije novo ime u riječkom klubu, godinama je imala ulogu druge tehničarke, što se ove sezone promijenilo.

- U Rijeci sam već sedam godina i ovo mi je prva sezona da sam prva tehničarka. Doduše, igrala sam već prošle sezone nakon što je otišla Ana Grbac, ali je onda došla korona. Evo, odigrala sam tri utakmice, odgovornost je puno veća sada, puno se više od mene očekuje, a i puno više griješim. No, moram tu još steći malo rutine, iskrena je Tamara.

Tamarina sestra Astrid također je dijete riječkog kluba, dugo je sezona bila jedna od ključnih igračica u postavi, na početku prošle sezone otišla je u Francusku.

Ove sezone vratila se Hrvatsku, ali u Mladost.

- Kaže Astrid da joj je u Francuskoj bilo sjajno, sve je bilo na izuzetno visokoj razini, ali naprosto nije željela više biti treći srednjak u ekipi. Zaželjela se igre i zato se vratila u Mladost. No, zadovoljna je, reći će mlađa sestra Popić.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.