Odbojkašice Rijeke u srijedu kod Kaštela, Gordana Tomić debitira na klupi

Utorak, 19. siječnja 2021. 14:26 Napisao/la  KS
Odbojkašice Rijeke
Odbojkašice Rijeke

Nakon što su na juniorskom državnom prvenstvu u Zadru osvojile titulu viceprvakinja odbojkašice Rijeke, u više-manje sličnom sastavu, u srijedu će krenuti u nastavak prvenstva.

Riječanke gostuju kod Kaštela, trećeplasirana je to ekipa Superlige, a utakmica koju imaju odraditi je odgođena u devetom kolu.

Odbojkašice Rijeke protiv Kaštela će voditi Gordana Tomić, koja će zamijeniti trenera Igora Lovrinova, koji je odsutan zbog zdravstvenih razloga.

Za Gordanu Tomić, dugogodišnju odbojkašicu Rijeke i nekadašnju olimpijku, ovo će biti vatreno krštenje na seniorskoj klupi, budući da je do sada dugi niz godina uspješno radila u klupskoj školi odbojke i vodila kadetsku ekipu.

- Idemo bez Ivone Bakarčić i Nikoline Fabris, koje zbog obaveza ne mogu putovati. Kaštela je dobra, sigurno će nam biti teško, ali i u ovu utakmicu, kao uostalom i u sve dosadašnjem idemo s željom da pobijedimo. Idemo odigrati najbolje što možemo, pa ćemo vidjeti. Sve ostale djevojke su tu, sve su spremne. Ova će nam utakmica, kao i utakmica protiv Osijeka u subotu, poslužiti da se pripremimo za najvažniji susret ovog dijela sezone budući da iduću srijedu u Zagrebu protiv Olimpika igramo četvrtfinale kupa, reći će Gordana Tomić.

loading...

Liga mladeži NS Rijeka