IGOR LOVRINOV

Nakon dugo godina imamo više dolazaka nego odlazaka

Ponedjeljak, 16. kolovoza 2021. 21:09 Napisao/la  KS

Sada treba raditi. Bit će zanimljivo, posla ima dosta, ali mogla bi biti lijepa sezona, kaže trener odbojkašica Rijeke CO

Odbojkašice HAOK Rijeka CO s trenerom Igorom Lovrinovim
Odbojkašice HAOK Rijeka CO s trenerom Igorom Lovrinovim

Odbojkašice Rijeke CO započele su pripreme za novu sezonu, prvi put nakon ponešto vremena trener Igor Lovrinov nema razloga za stres uoči početka sezone.

Ekipa koja je prošle sezone dogurala do finala kupa ostala je na okupu, što je veliki plus, a povratak Ane Mioč i Barbare Fabulić dodatno je osnažio Riječanke, koje će sigurno konkurirati za gornji prvenstveni dom.

- Nakon dugo godina imamo više dolazaka nego odlazaka. Gro ekipe od prošle godine je ostao na okupu, vratile su nam se Ana Mioč i Barbara Fabulić, a došle su nam i dvije mlade reprezentativke, jedna dizačica Petra Brkičić iz Šibenika i srednji bloker Viktorija Trcol iz Zadra, a priključit ćemo i nekoliko mladih i vrlo talentiranih djevojaka iz našeg kluba. Na svim pozicijama smo jako lijepo popunjeni, imamo jako lijepu konkurenciju i to je to. Sada treba raditi, započet će Igor Lovrinov, trener odbojkašica Rijeke.

Kao što je i sam Lovrinov rekao prvi put manje je odlazaka nego dolazaka, odbojku je zbog poslovnih obaveza prestala igrati Ivona Bakarčić, što je izostanak koji bi se sigurno mogao osjetiti dok se ekipa malo ne posloži, a iz kluba je otišla i Dorja Sulić.

- Na žalost, Nikolina Fabris će nam se dosta kasno pridružiti, ona ima obaveza u obiteljskom ugostiteljskom objektu i sigurno će joj trebati neko vrijeme da dođe na nivo na kojem je bila na kraju sezone. Prvenstvo počinje 2. listopada, prije toga će biti kadetsko državno koje nije odigrano prošle sezone. I na to idemo s dobrim ambciijama. Inače, prvu utakmicu igramo protiv Kaštele u Kašteli i odmah ćemo vidjeti na čemu smo, dodat će Lovrinov.

Riječanke će čitavo vrijeme trenirati na Trsatu.

- Bit ćemo čitavo vrijeme na Trsatu, pokušat ćemo dogovoriti neku trening utakmicu kada se malo kompletiramo. Emil Baltić radi kondicijski dio, tri puta tjedno rade u teretani, treninzi će biti ujutro i poslijepodne, subotom ćemo malo raditi trčanja na otvorenom. Bit će zanimljivo, posla ima dosta, ali mogla bi biti lijepa sezona, zaključit će Igor Lovrinov.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.