Velimir Liverić: Angažirali smo Lovru Babića, nadam se da ćemo u drugom dijelu pokazati više

Četvrtak, 13. siječnja 2022. 14:17 Napisao/la  KS

Nemamo nikakvih rezultatskih imperativa, važno je da mladi igrači stasaju i da čim bolje odigraju, kaže trener odbojkaša Rijeke

Velimir Liverić
Velimir Liverić Foto: Kristian Sirotich

Odbojkaši Rijeke idućeg vikenda nastavljaju prvenstvo, momčad koju predvodi iskusni Sandro Dukić u nastavak sezone ulazi s jednim novim licem.

- Angažirali smo Lovru Babića iz Zadra koji s nama trenira već šest mjeseci i ovdje je na studiju. Igra na poziciji primača, s njim ćemo dobiti određenu širinu u momčadi. Dobro se treniralo, osim nekoliko mlađih igrača nitko nije imao problema s koronavirusom, kaže Velimir Liverić, trener odbojkaša Rijeke.

Riječani su prvi dio sezone zaključili na osmoj poziciji sa četiri pobjede i sedam poraza.

- Nadam se da ćemo u drugom dijelu sezone pokazati više nego što smo pokazali u prvom, iskusniji smo za nekoliko mjeseci, dobro se trenira, vjerujem da će i ovo juniorsko prvenstvo malo podignuti razinu forme kod mlađih igrača. Jači protivnici nas čekaju na domaćem terenu, protiv slabijih igramo vani i tu će se dečki morati iskazati. Moraju pokazati mogu li na gostujućem terenu dobiti ono što su dobili na Trsatu.

Liverićeva momčad ne mora strahovati za ostanak u Superligi, što znači da u nastavku sezone mogu igrati bez ikakvih imperativa.

- Vjerujem da možemo uhvatiti priljučak sa sredinom ljestvice. Ali ako budemo svi zdravi i ako nas zaobiđu ozljede i koronavirus. Generalno, nemamo nikakvih rezultatskih imperativa, važno je da mladi igrači stasaju i da čim bolje odigraju, zaključit će Liverić.