DAMIR RAJKOVIĆ

Momčad je mlada, očekujem puno energije

Utorak, 16. kolovoza 2022. 17:23 Napisao/la  KS

Bit će izazovno, ali to mi predstavlja veliko zadovoljstvo, naglašava trener momčadi DepoLink Škrljeva

Damir Rajković
Damir Rajković

Košarkaši DepoLink Škrljeva u utorak su započeli s pripremama za novu sezonu, trener Damir Rajković odradio je na Mavrincima prozivku.

- Nećemo na prvom okupljanju biti kompletni, Amerikanci nam dolaze u četvrtak, Kujundžić ima pregled 24. kolovoza pa će se priključiti dan kasnije. Ostali su svi tu, idući tjedan odmah ćemo krenuti s odigravanjem pripremnih utakmica, imamo šest tjedana, imamo dobre i jake pripremne utakmice, vidjet ćemo našu mladost koliko može i gdje smo trenutačno, kaže Damir Rajković.

Za bilo kakve prognoze i predviđanja puno je prerano, ali za Damira Rajkovića svakako je dobra vijest da će momčad praktički od početka priprema biti kompletna i na okupu.

- To je definitivno dobra vijest, Amerikanci nam zbog tehničkog problema kasne samo dva dana, ostali su svi tu. Krećemo u novu sezonu sa samo jednim igračem od prošle godine, trebat će vremena za slaganje, ali vjerujem da će ovih osam utakmica biti dovoljno za sve. Ako nam se negdje ukaže rupa i nekakav adekvatan suparnik, onda ćemo uskočiti s utakmicom. No, momčad je mlada, trebat će puno treninga, mislim da nam je ovih osam utakmica optimalna brojka, nastavlja Rajković.

Ono što je jasno jest da će biti prilično izazovno raditi s novom momčadi.

- Bit će izazovno, ali predstavlja mi to zadovoljstvo. Momčad je mlada, očekujem od njih puno energije i velik entuzijazam, kao i dokazivanje. Imamo dva igrača koji su povratnici u hrvatsku košarku, Jelića i Antunovića, vjerujem da će imati što za pokazati i dokazati se.