Adria Oil Škrljevo službeno dovelo mladoga igrača Kvarnera 2010

Nedjelja, 24. srpnja 2022. 22:27 Napisao/la  SC
Adria Oil Škrljevo službeno dovelo mladoga igrača Kvarnera 2010

Neposredno nakon što je Kvarner 2010 dobio novu upravu, KK Škrljevo objavio je sljedeću vijest:

Vigo Bart – novi zeleni! Redove košarkaša Škrljeva za naredne četiri sezone pojačati će Vigo Bart koji dolazi iz Kvarnera 2010. Reprezentativac Hrvatske, igrač izrazitog napadačkog potencijala, trenutno je s juniorskom hrvatskom reprezentacijom na pripremama za Europsko prvenstvo, koje počinje 30. srpnja u turskom Izmiru. Vigo je odigrao nekoliko sjajnih pripremnih utakmica, a posebno se istaknuo u porazu protiv Litve, kada je zabio 24 poena (trice 4-5).

Ovim potpisom i dovođenjem još jednog mladog reprezentativca Hrvatske nakon Svobode, Škrljevo se pokazalo kao dobra sredina za razvoj i napredak mladih igrača.

Trener Rajković:
- Iznimno smo zadovoljni što je Vigo, unatoč interesu i drugih klubova odlučio ostati doma i što je odabrao Škrljevo. Riječ je o igraču koji je iznimno talentiran, zasigurno ponajbolji igrač svog godišta u Hrvatskoj, a svoj talent renutačno dokazuje u reprezentaciji, iako je tamo najmlađi igrač. Iako je mlad, posjeduje iznimne napadačke kvalitete, odlične radne navike, opasan je sa svih pozicija i igranje u HT Premijer ligi će mu pomoći u razvoju, a njegove kvalitete će već sada pomoći ambicijama Škrljeva!