1. HKL: Kvarner 2010 bez Štembergera i Šućurovića poražen u Samoboru

Subota, 21. studenog 2020. 21:16 Napisao/la  KS
Košarkaši Kvanera 2010
Košarkaši Kvanera 2010

PRVA LIGA KOŠARKAŠA, 6. KOLO

SAMOBOR - KVARNER 2010 81:75 (24:19, 14:25, 27:20, 16:11)

 

Košarkaši Kvarnera 2010 poraženi su na gostovanju kod Samobora.

Riječani su u derbi zaleđa ušli oslabljeni, zbog dviju isključujućih grešaka nisu mogli računati na trenera Gorana Šućurovića, odnosno na Sinišu Štembergera, a to je za ovu mladu momčad ipak preveliki hendikep.

- Ulogu trenera dobio je Roko Delpin, ja sam sa Štembergerom suflirao koliko sam mogao, reći će Goran Šućurović, koji porazu unatoč nije nezadovoljan.

-. Imali smo šest prednosti na poluvremenu, digli smo se na jedanaest poena prednosti u nastavku, ali nismo izdržali. Nije bilo rotacije, nedostajali su Štemberger i Jadrijev, Filip Tončinić je na jednom ulazu dobio udarac i nije mogao igrati više od šest minuta... Sve u svemu momčad je dobro odreagirala, dali su sve od sebe, ovo im je vrijedno iskustvo, a iskustva im nedostaje. Šteta, ovo je bio protivnik koji se mogao iznenaditi. Mi plaćamo danak nesretnoj utakmici s Pulom zbog gospode koja nas je kastrirala, a sebe nazivaju sucima, pomalo je ljutito dodao Šućurović.

Riječani u srijedu igraju protiv Furnira u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića na Trsatu, a onda im dolazi Omiš.

- Omiš moramo pobijediti, pobjeda protiv Samobora bi nas jako digla, ali sada moramo pobijediti Omiš, koji je momčad iz našeg ranga. Na muci se poznaju junaci, zaključit će Šućurović.

Inače, uz jednu utakmicu suspenzije za Šućurovića i Štembergera, Kvarner 2010 kažnjen je i sa 14.000 kuna, što će također biti veliki udarac za ionako osiromašenu klupsku blagajnu.

Ako je utakmica protiv Puljana bila škola, onda je bila jako skupocjena škola.

 

kvasam1

kvasam