Josip Barnjak dijelio ulaznice za Cibonu, Taylor Adway točio gorivo

Petak, 15. listopada 2021. 15:35 Napisao/la  KS
Mario Rajčić i Taylor Adway
Mario Rajčić i Taylor Adway Foto: Kristian Sirotich

Uoči nedjeljnog derbija s Cibonom košarkaši Adria Oil Škrljeva okupili su se na benzinskoj postaji glavnog sponzora Adria Oila na Kukuljanovu.

Druženje s novinarima uoči Cibone isprovocirali su sami igrači svojim dosaašnjim rezultatima, nikad do sada zagrebačka momčad i Adria Oil Škrljevo nisu nakon pet prvenstvenih kola imali identičan omjer pobjeda i poraza (4-1), pa je  to ipak na neki način trebalo dodatno obilježiti.

Pritom su Škrljevčani iskoristili prigodu i podijelili nekoliko ulazanica za nedjeljni derbi, jedan od onih koji su imali sreće „tankati“ gorivo baš u vrijeme dok su na Adria Oilovoj benzinskoj postaji bili i košarkaši Škrljeva bio je i Krešimir Krešić.

Ulogu promotora na sebe je preuzeo Josip Barnjak, kapetanski je odradio svoj zadatak pozvavši svog sugovornika da dođe na utakmicu, dok su u isto vrijeme Mario Rajčić i Taylor Adway priskočili s gorivom.

- Zahvaljujem na pozivu, moram vam reći da je moja tvrtka Jadrankolor četiri godine bila sponzor u riječkoj košarci, tamo do 1995. godine, mi smo tada prvog Amerikanca doveli u Rijeku, uzvratio je Krešimir Krešić, zadovoljan što je eto sasvim slučajno ponovno oživjela njegova veza s kraljicom sportova.