JESU LI OŠTEĆENI?

Pogledajte zbog čega su Opatijci ogorčeni suđenjem

Srijeda, 08. studenog 2023. 15:33 Napisao/la  SC

Opatijci nakon video analiza spornih situacija smatraju da im je sudac zbog navodnog zaleđa poništio regularni pogodak 

Pogledajte zbog čega su Opatijci ogorčeni suđenjem

Nogometaši Opatije doživjeli su u 12. kolu poraz (1:2) u Karlovcu nakon kojega su se gosti žaili na sudačke odluke koje su izravno utjecale na ishod.

Video-analiza utakmice izazvala je još veće ogorčenje Opatijaca, koji smatraju da im je sudac zbog navodnog zaleđa poništio regularni pogodak  (pogledajte naslovnu fotografiju i video-snimak)

Trener Zoran Bogolin nakon utakmice istaknuo je sljedeće:

- Uoči prvoga pogotka nagazili su Lagumždiju, koji je ostao ležati, sudac nije prekinuo utakmicu, dobili smo gol s igračem manje. Padne njihov igrač, sudac odmah prekida utakmicu. Pitaju ga zašto nama nije zaustavio igru, kaže da je to fair-play!

 Procijenite je li igrač Opatije zaustavljen prekršajem prije pogotka Karlovca 1919Karlovac 1919 je  pogodak postigao s igračem više dok je igrač Opatije ležao na travnjaku što nije kažnjivo, ali je indikativno.

Pogledajte kandidaturu za fair-play prije pogotka Karlovca 1919 i poništeni pogodak Opatije na dva video zapisa


 

 

 

 

 

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.