MAJA VISKOVIĆ

Ništa drugo osim povratka u prvu ligu ne dolazi u obzir

Četvrtak, 09. prosinca 2021. 20:44 Napisao/la  KS

Dakle, od prvog kola i Ivanića, a znamo da je Ivanić  izrazito domaćinska ekipa, moramo pokazati koliko znamo, što znamo i koliko treniramo, kaže standardna prvotimka Zameta

Maja Visković
Maja Visković

Rukometašice Zameta nemaju više natjecateljskih obaveza, djevojke trenera Drage Žiljka polusezonu su zaključile kao jesenske prvakinje i već su se okrenule onom što ih čeka u nastavku.

- Pobijedili smo skoro sve što smo trebali pobijediti, dogodio nam se kiks u Samoboru, koji nam se nije trebao dogoditi. Cilj polusezone je ispunjen i sada moramo samo tako nastaviti dalje. Vraćaju nam se Mikolić i Pleša, možda se stigne vratiti i golmanica Hren pa ćemo biti kompletniji i sa širim rosterom za nastavak sezone, započet će Maja Visković, jedna od iskusnijih igračica u redovima Zameta, standardna članica prve postave koja niti jednu utakmicu ove polusezone nije propustilia.

Širi roster će trebati Zamećankama za nastavak budući da gostuju i kod Lokomotive 2 i kod Rudara, nominalno najvećih konkurenata u borbi za prvo mjesto.

- Čeka nas teži dio, čekaju nas gostovanja kod težih suparnika od prvog kola i Ivanića. Dakle od prvog kola i Ivanića, a znamo da je Ivanić  izrazito domaćinska ekipa, moramo pokazati koliko znamo, što znamo i koliko treniramo.

A Zamećanke će morati pokazati i jesu li spremne za povratak u Prvu ligu.

- S tom mišlju igramo već tri sezone. Jedne godine nas je zeznula korona, lani smo možda mi bile krive, ali ove godine ne dolazi u obzir ništa drugo nego povratak u Prvu ligu, zaključit će Maja Visković.