U Delnicama održan tradicionalni kamp mladih odbojkašica i odbojkaša PGŽ-e

Subota, 26. kolovoza 2023. 13:23 Napisao/la  KS

Okupljanje najdarovitijih kadeta i kadetkinja iz regije tradicionalno se održava već sedam godina u kontinuitetu

U Delnicama održan tradicionalni kamp mladih odbojkašica i odbojkaša PGŽ-e

U organizaciji Zajednice sportova Primorsko-goranske županije i Županijskog odbojkaškog saveza u Delnicama je u subotu završio odbojkaški kamp za mlađe selekcije.

Okupljanje najdarovitijih kadeta i kadetkinja iz regije tradicionalno se održava već sedam godina u kontinuitetu.

Prijašnjih godina mlade odbojkašice i odbojkaši okupljali su se zbog pripreme za nastup na Turniru prijateljstva, ove godine u programu natjecanja nema odbojke, ali je tradicija ipak nastavljena, što je svakako hvalevrijedna inicijativa.

Okupimo svake godine najbolje djevojke i dečke, odrade nekoliko zajedničkih treninga, malo se upoznaju međusobno, maknu se iz grada u prirodu, ozbiljno se treniralo, ali se djeca malo i druže. Ove godine je kamp bio za dečke 2009. godište, a za cure 2007. i 2008. godište. Odradili su četiri dana treninga, dobro im je došlo u ovim vrućinama. Kamp su vodili treneri Marko Crnković i Andrej Burić, rekao je Velimir Liverić, tajnik Županijskog odbojkaškog saveza.

 

kamp2

kamp1

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.