Slovenke Anja Maček i Špela Morgan osvojile Masters u Ičićima

Nedjelja, 13. kolovoza 2023. 21:41 Napisao/la  SC
Najbolji ženski parovi u Ičićima
Najbolji ženski parovi u Ičićima

Anja Maček i Špela Morgan opravdale su uloga favoritkinja i u slovenskom finalu Mastersa u Ičićima svladale Živu Javornik i Maju Marolt (21:17, 21:18).

Splićanke Lea Rašić i Lucijana Terze nisu uspjele ponoviti prošlogodišnji, pomalo iznenađujući plasman u finale ičićanskog turnira u odbojci na pijesku.

Morale su se zadovoljiti trećim mjestom i relativno laganom pobjedom nad sugrađankama, također mladim hrvatskim reprezenativkama Marom Marković i Leom Giljušić (21:16, 21:8).

U polufinalu Javornik i Marolt su bile bolje od Rašićke i Terze, a Morgan i Maček od Markovićke i Giljušićke.1

Od domaćih snaga do glavnog ždrijeba (12 parova) stigle su kroz kvalifikacije Josipa Grčević i Karolina Jorgić, no poražene su u prvom kolu i kasnije prvom susretu repasaža.

Mia Volarić i Andrea Šahinović počele su natjecanje u glavnom ždrijebu zahvaljujući Wild cardu organizatora, te su tijesno izgubile meč prvog kola i kasnije prvog susreta repasaža.

Nakon muškog finala upriličena je podjela nagrada, a sve je kao i svake godine završilo druženjem i pozivom da svi okupe na istom mjestu u istom sastavu i iduće godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.