Prva liga: Odbojkašice Drenove bolje od Zadra, Riječanke osvojile prvi trobod

Subota, 20. studenog 2021. 22:30 Napisao/la  KS
Ilija Matić
Ilija Matić Foto: Kristian Sirotich

Prva liga odbojkašica, 7. kolo

DRENOVA – ZADAR 3:1 (25:15, 25:27, 25:20, 25:21)

Dvorana Dinko Lukarić. Bez gledatelja.

Suci: Mujakić i Mikuličić.

DRENOVA: Denona, Lukežić, S. Bušljeta (L), N. Bušljeta, Voloder, Devčić (L), Karbić, Juričić, Kesten, Ivić, Šehinović, Barać, Stankovsky, Vekić.

ZADAR: Barić, Tomašević, Gnjatović, Viduka, Bičić, Pinčić, Dražić, Miklaj, Kelava, Bobić (L).

Odbojkašice Drenove dohvatile su prvi trobod ove sezone, nakon triju iscrpljujućih utakmica u pet setova Riječanke su se konačno malo oslobodile pritiska.

- Mogli smo i uvjerljivije slaviti, opet je bilo malo problema, ali važna je pobjeda. Prvi set smo jako dobro počeli i završili. No, onda nam se uvijek o glavu odbije lako ćemo pristup. Kada su Zadranke osjetile da malo padamo sa servisom, one su se razigrale. A vodili smo 21:15. No, onda je ipak do izražaja došla naša kvaliteta. Vidljivo je još uvijek da nam nedostaje utakmica, ali činjenica je da igramo sve bolje i bolje. Vidjet će se idući vikend kada idemo u Sinj, uspijemo li tamo na pobijediti to će biti jako dobar znak, kaže Ilija Matić, trener odbojkašica Drenove.

Drenovljanke u nedjelju neće odmarati, od 18 sati na Kozali protiv Pule igraju finale regije Zapad u kupu.

- Idemo na pobjedu, a tko pobijedi u osmini finala igrat će protiv Rijeke CO. Ako pobijedimo Pulu ući ćemo među 16 u Hrvatskoj, a i to nije malo, zaključit će Ilija Matić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.