U-17 REPREZENTACIJA

Tomislav Lopac u stožeru izbornika Roberta Jarnija

Četvrtak, 04. kolovoza 2022. 13:59 Napisao  I. V.
Tomislav Lopac u stožeru izbornika Roberta Jarnija

Tomislav Lopac postao je član stručnog stožera izbornika U-17 reprezentacija Roberta Jarnija.

Jednog od najuspješnijih trenera u Središtu Rijeka poziv iz središnjice HNS-a zatekao je u matičnom Nehaju, gdje je počeo raditi na temeljitom reustroju.

Igrom slučaja, poziv je stigao baš kada se Lopac opet počeo baviti mlađeuzrasnim kategorijama budući da u Nehaju nije samo trener prve momčadi.

Službeno, glavni instruktor HNS-a Petar Krpan pozvao je Lopca u ljetni kamp u Ludbregu (12. - 15. kolovoza), nakon toga U-17 reprezentacija sudjeluje na turniru Telki Cup 2022 u Mađarskoj (15. - 20. kolovoza).

 Lopca je potom nazvao Robert Jarni, proslavljeni reprezentativac, bivši igrač Juventusa i Real Madrida, nedavno je postao izbornik U-17 reprezentacije.

Za Lopca je poziv iz središnjice veliko priznanje, to prije što je riječ o nadasve kvalitetnom stručnjaku koji nije ni igrao, ni radio u većim klubovima u kojima je prirodno koncentriran najbolji kadar.

Lopac je prošle sezone na početku drugoga dijela otišao iz Crikvenice nakon što je postao prvak, ostavio je momčad Crikvenice na prvom mjestu i preuzeo momčad Nehaja u borbi za ostanak kojega je osigurao na autoritativan način.